Realtidsup­­dateringar för byggprojekt

Övervaka dina byggprojekt på enkelt och optimerat sätt

Minska upp till 80% av övervakningskostnader
Öka produktivitet genom upp till 85% sparad tid
Reducera din riskexponering kraftigt
Enkel intergrering, var och när som helst
"Extremely valuable. Estabild will change the way we monitor projects. It brought unprecedented traceability and accountability to the project"
Max Tattenbach, COO, Martec

Estabild ökar intressenternas förtroende under byggutvecklingen och minskar risken för oförutsedda kostnader och förseningar

Skapa transparens i
din projektportfölj
Effektivisera kommunikation som gör skillnad
Öka förutsägbarheten
inom exekveringen av byggprojekt

Översikt över dashboard

Det är en utmaning att samla och skapa överblick över projektdata. Byggprojekt har ofta många olika informationskällor vilket gör denna process lång och tidskrävande.

Estabild samlar alla viktiga prestationsindikatorer på ett ställe för att ge dig en bättre överblick över projektets status. Dashboarden ger dig en överblick över risk, procent slutfört arbete och uppskattade värden vid färdigställande (Estimate at Completion) för kostnad och tidsplan.

Följ relevanta kostnader och intäkter

Det kan vara utmanande att granska ditt projekts ekonomi. Som intressent måste du känna till siffrorna som är mest relevanta för ditt företag.

Estabild hjälper dig att jämföra projektbudget med verkliga kostnader i realtid. På samma sätt får du översikt över förväntade intäkter mot försäljning så att du kan hantera projektets kassaflöden i realtid.

Finansiella siffror verifieras för att säkerställa exakthet och sanningsenlighet. Få tillgång till de senaste och mest relevanta siffrorna som gör att du kan fatta bättre affärsbeslut.

Övervaka projekt plan "live"

Byggplaner är komplexa med många rörliga delar.
Den ursprungliga planen genomförs sällan precis som planerat och det kan uppstå oönskade resultat.
Få realtidsuppdateringar kring förändringar i planen och påverkan från dessa.

Med Estabild får du tillgång till rätt detaljnivå och status angående viktiga milstolpar som behövs för att hantera ditt projekt från början till slut.

Det är viktigt att förstå när milstolparna är klara och vilken påverkan de har för ditt företag. Håll dig uppdaterad med projektets tidslinje och lindra negativa risker.

Senast uppdaterade framsteg

Att få projektuppdateringar är rörigt. Det kan vara svårt att få rätt information när du behöver den och på det sätt du vill ha den. Sluta jaga efter daterade svar och håll koll på realtidsuppdateringar med Estabild.

Estabild har ett strukturerat rapporteringssystem som visar dig framstegsuppdateringar på ett enkelt och smidigt sätt. Missa aldrig de uppdateringar som är relevanta för dig. Få omedelbara notifieringar så snart framstegsuppdateringar rapporteras.

Håll din projektdata säkert organiserat i molnet så att informationen är enkel för dig att komma åt, dela med dina kollegor och till och med skicka till projektets intressenter med några få klick.

Hur fungerar det?
Estabild ansluter direkt till projektdata och registrerar byggverksamheten i plattformen. Uppgifterna som samlas i Estabild visas i ett WebApp-format och kan enkelt i integreras i intressentens mjukvarustack.
* some features are coming soon
Vill du testa Estabild?
Prova en demo

En allt-i-ett-lösning för att
övervaka status för byggprojekt

De intressenter som drar mest nytta av Estabild

är investerare, långivare, ägare och utvecklare

Kom igång med en provperiod

Fyll i din kontaktinformation så kontaktar vi dig så snart som möjligt

max@estabild.com
+46 (0) 81-213-7994
9 - 5pm (CET) måndag till fredag
Berätta mer om ditt projekt:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.